Ponedeljek, 12.6.

Končno se je začela naša šola v naravi! Danes smo se razporedili v skupine in takoj začeli z usvajanjem prsne tehnike plavanja. Delali smo vaje za koordinacijo nog in rok, se igrali različne igre in tako izgubljali strah pred vodo. Zvečer smo odkrivali lepote Pirana in v pristanišču iskali najlepše motive za risanje. Zaključek lepega dne smo si popestrili z veliko kepico sladoleda.
Pozdrav vsem, tretješolci in Marko, Jasna, Špela, Karmen

Torek, 13.6.

Ves dan smo uživali v topli vodi, potapljanju, iskanju školjk in usvajanju bronastih delfinčkov. Popoldne smo se spoznavali s supanjem. Vozili smo se na supu, se pomerili, kdo dalj časa stoji na njem in ob glasnem navijanju padali v vodo. Zvečer smo se pomerili v športnih igrah in se posladkali s sladoledom. Lep pozdrav iz vročega Pirana. Tretješolci, Jasna, Špela, Marko in Karmen

Sreda, 14. 6.

Nekateri učenci so danes usvojili prve srebrne delfinčke, drugi so se veselili težko prislużenih bronastih delfinčkov. Skakali smo s pomola, plavali na čas, se učili izdihovati pod vodo in spoznavali prve zamahe pri tehniki kravl. Popoldne smo si v akvariju ogledali morske prebivalce in kupili darilca za naše najdražje. Najbolj vesel del dneva pa sta bila srečelov in ples. Utrujeni smo kar popadali v postelje.
Lepo vas pozdravljamo Špela, Jasna, Marko, Karmen.

Četrtek, 15. 6.

Šola v naravi se počasi izteka. Danes smo izvedli tekmovanje v plavanju, se potapljali, igrali v vodi, se vozili s supom, skakali s pomola, špricali učitelje, skratka, neizmerno smo uživali. Zvečer smo dobili medalje za plavanje in se od srca nasmejali nastopajočim učencem. Še zadnjič iz Pirana vas pozdravljamo Jasna, Špela, Marko, Karmen  in TRETJEŠOLCI.