Tudi učenci OŠ Pirniče so se vključili v projekt »Bralna veriga v vzgojno izobraževalnih zavodih na območju Občine Medvode«. Od 22. septembra do 10. oktobra so tako še bolj zavzeto prebirali pravljice, zgodbe, romane in pesmi ter tako pletli verigo prebranih knjig.

V medrazrednem tekmovanju in tekmovanju med medvoškimi šolami so bili zelo uspešni, saj so na zaključni prireditvi, ki je potekala 16. 10. 2018 v Kulturnem domu Medvode prejeli kar štiri priznanja za najboljše bralne razrede. Za največ prebranih knjig so bili nagrajeni razredi: 1. B, 6. r., 8. B in 9. razred. Vsem iskreno čestitamo, še posebej pa tistim posameznikom, ki jih zaradi zgleda in števila prebranih knjig lahko poimenujemo kar nosilci bralne kulture naše šole.

Po podelitvi knjig smo si ogledali še gledališko predstavo Hansa Christiana Andersena O deklici, ki je hodila po kruhu, v izvedbi Odra mladih – KUD Pirniče. V res lepi predstavi so igralski talent pokazale tudi učenke naše šole, ki obiskujejo omenjeno gledališko skupino. Zato iskrene čestitke tudi mladim igralkam.

Želimo si, da bi se bralni virus v teh jesenskih dnevih hitro razširil med vse učence naše šole.

Več lahko preberete na povezavi: https://www.medvode.si/objava/157192

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)