V ponedeljek, 20. 5. 2019, je v Športni dvorani Medvode potekal finalni turnir Košarkarskega superšolarja za mlajše dečke. Naši borci so sklenili svojo izjemno pot, ki jih je vodila preko občinskega in področnega tekmovanja, osvojili so četrtfinale in polfinale, na koncu pa v finalu državnega tekmovanja zasedli odlično tretje mesto. Dokazali so, da lahko tudi palček med velikani (premagali so šole z vsaj trikrat toliko učenci) ustvari izjemne zgodbe.

Vse to pa ne bi bilo mogoče brez njihovega truda in dela, ki so ga vložili čez celo leto, brez staršev, ki ste stali za njimi, jih podpirali in spodbujali, žrtvovali svoj prosti čas in jih na koncu prišli bodrit tudi na samo tekmo.

Posebej pa bi se rad zahvalil gospodu Igorju Povšetu, ki je strokovno vodil ekipo, žrtvoval dobršen del svojega prostega časa, organiziral pripravljalne tekme, pomagal pri organizaciji finalnega tekmovanja, povezoval starše in vcepil zmagovalno miselnost v glave naših mladih košarkarjev.

Hvala vsem za izjemno leto, iskrene čestitke našim mladim košarkarjem, saj jim je s to zgodbo uspelo povezati starše, učence in učitelje na način, ki ga premore samo šport.

Poročilo iz športnega dne je pripravila  Mateja Šmelcer (klikni).

Mentor: Marko Mrhar

 

(Skupno 516 obiskov, današnjih obiskov 1)