Spoštovani starši, dragi otroci, upam, da ste vsi zdravi, da vam kljub slabemu vremenu počitnice dobro denejo.
Dež ni ovira, da ne bi naredili krajšega sprehoda v naravo, zato le palerine in škornje iz omar in ven, na sveži zrak – seveda ne v velikih skupinah.
Posredujem vam tudi obvestilo Civilne zaščite Občine Medvode, ki (citiram):

“v času razglašene epidemije SARS-CoV-2 zagotavlja brezplačne tople obroke socialno ogroženim otrokom, starostnikom in drugim ranljivim skupinam. Za mnoge otroke, ki prihajajo iz socialno šibkejših okolij, šolska prehrana mnogokrat predstavlja edini topel obrok v dnevu. V času, ko pouk poteka na daljavo, Vrtec Medvode, s svojimi zaposlenimi, zagotavlja dostavo toplih obrokov na dom. Enako možnost dostave brezplačnega obroka v času epidemije omogočamo tudi starostnikom in drugim, ki so se v tem času znašli v stiski in si sami ne morejo zagotoviti toplega obroka.”

Več o tej novici lahko preberete na povezavi: https://www.medvode.si/post/309122

Če ste vi sami ali pa kdo od vaših poznanih v stiski, naj vam ne bo nerodno! Pokličite in se dogovorite. Star slovenski pregovor pravi “Kdor jezika špara, kruha strada”. In zakaj bi bilo tako, če so pa ljudje pripravljeni pomagati, država pa pripravljena to finančno podpreti?

V šoli v tem tednu pridno dezinficiramo vsak prostor posebej z napravo, ki smo jo kot šola kupili prejšnji teden. Upamo, da se otroci čim prej vrnejo! Kdaj in v kolikšni meri bomo nadaljevali šolanje v šoli, pa še ne vem. Ko dobim okrožnico našega ministrstva, vas o njeni vsebini nemudoma obvestim.

Do takrat pa vse dobro! Ostanite zdravi!

Damijana Božič – Močnik, ravnateljica

(Skupno 110 obiskov, današnjih obiskov 1)