Dragi pirniški šolarji in šolarke, spoštovani starši, sodelavci in vsi ostali obiskovalci naše šolske spletne strani,

če bi bil čas, v katerem trenutno smo, malce drugačen, bolj podoben preteklim letom, bi se srečali na Miklavževem sejmu v naši šoli.

Ker pa nam koronavirus še vedno ne da miru, smo se odločili, da ta sejem izvedemo drugače – virtualno. V pretekih tednih ste imeli učenci organizirane različne dneve dejavnosti na daljavo, med drugim tudi tehniški dan, v sklopu katerega ste izdelovali različne izdelke. V velikem številu ste se odzvali tudi na povabilo v sklopu projekta “21000 prazničnih voščilnic za 21000 starostnikov“. V DEOS Medvode smo odnesli 255 vaših voščilnic, za katere smo vam vsi skupaj zelo, zelo hvaležni!

Kot smo vam obljubili, je na ogled pripravljen tudi prikaz izdelkov, ki ste jih forografirali in nam jih poslali. Želimo vam prijeten ogled le-teh.

Miklavžev sejem je bil običajno priložnost tudi za zbiranje sredstev v šolski sklad. Vse, ki imate željo in možnost donirati v Šolski sklad OŠ Pirniče, vabimo, da denar nakažete na račun šole  SI56 0127 1603 0669 349, sklic 00 9200 – 12. Že vnaprej hvala za vaš neprecenljivi dar!

Vsem želim lep praznični december, ki bo letos še bolj domač, saj smo zaradi šolanja na daljavo veliko bolj skupaj kot običajno. Čeprav smo daleč eden od drugega, vam pošiljam topel objem z željo, da se kmalu spet srečamo v živo!

ravnateljica Damijana Božič – Močnik

Predstavitev izdelkov učencev od 6. – 9. razreda.

Predstavitev izdelkov učencev 1. in 2. razreda

https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=G2YkMPGZTqWcIGmqJEjjPpnw

(Skupno 476 obiskov, današnjih obiskov 1)