V torek, 16. aprila 2024 smo imeli v Pirničah ponovno priložnost videti in slišati marsikaj lepega, saj so nam učenke in učenci pričarali lepo število inštrumentalnih, plesnih, pevskih in povezovalnih točk. Iskrena hvala vsem nastopajočim kot tudi ekipi mojstrov, brez katerih koncert ne bi bil tako sijoč, tako dobro slišen in tudi viden iz različnih zornih kotov. Med njimi so očetje naših učenk in učencev, tudi letos so nam brezplačno omogočili profesionalno ozvočenje, sliko, nešteto odtenkov svetlobnih efektov in velik ekran. Vsem HVALA IZ SRCA!

IZ SRCA HVALA tudi vam, poslušalcem, ki ste nas z veseljem prišli poslušat, nam s svojo prisotnostjo namenili svoj čas ter prostovoljne prispevke Šolskemu skladu OŠ Pirniče. Na samem koncertu ste zbrali 2. 690,00€! Sklad je v ta namen prejel tudi direktno nakazilo v znesku 100,0€, tako skupna vsota znaša 2.790,00€. Ostali do sedaj znani sponzorji so bili še podjetje KNOW-HOW d.o.o., ki je prispevalo darila za vse nastopajoče ter GOSTILNA MIHOVEC, ki je nastopajočim spekla domačo pogačo.

Pri organizaciji koncerta so bili nepogrešljivi tudi člani PGD Zg. Pirniče, ki so pomagali usmerjati promet pred samo prireditvijo, pa naše kuharice, ki so spekle pecivo za dobrodošlico, hišnik s skupino devetošolcev, ki so v telovadnici pripravili oder in položili zaščitno podlago ter čistilke, ki so vse počistile za nami.

Vsem skupaj res iskrena hvala! Upamo, da bomo lahko tudi naslednje leto pripravili še kaj tako lepega.

Pripravljalna skupina OŠ Pirniče: Katarina Grabnar, Bojana Glavan, Ema Gortnar, Marinka Muhič in ravnateljica Damijana Božič – Močnik

(Skupno 80 obiskov, današnjih obiskov 1)