Spoštovani starši in ostali sokrajani,

prepričana sem, da ste že obveščeni, da bo na območju Občine Medvode v soboto, 16. 3. 2024 potekala čistilna akcija. K sodelovanju smo bile, poleg vseh krajevnih skupnosti, društev in raznih organizacij, povabljene tudi vse OŠ v občini. O datumu čistilne akcije smo bili, žal, obveščeni zelo pozno, zato ga šole nismo mogle umestiti v Letni delovni načrt za letošnje šolsko leto – posledično nimamo v načrtu delovne sobote. Zato smo se odločili, da se v primeru lepega vremena čistilni akciji pridružimo že dan prej, torej jutri. Učenci so bili o tem danes že seznanjeni preko šolske objave.

Vsak razred bo dobil na zemljevidu označeno področje, kamor se bodo skupaj z učitelji podali na pot po krajevni skupnosti Pirniče. Naša jutrišnja čistilna akcija ne bo trajala celo dopoldne, temveč le eno šolsko uro. Otroci naj poskrbijo, da pridejo v šolo primerno obuti in naj s seboj prinesejo rokavice, ki jih običajno potrebujejo za delo na vrtu, sadovnjaku,… Za vreče bo poskrbela šola.

Lepo je, če vsak dan poskrbimo za naše okolje, zato upam, da na čistilni akciji ne bomo naleteli na prevelike količine neprimerno odvrženih odpadkov.

Vse vas, skupaj z otroki, vabim, da se v sklopu KS Pirniče vsekakor pridružite sobotni čistilni akciji in s tem izkoristite dan tudi za druženje s sovaščani. Take akcije ljudi zelo povežejo in delajo skupnost še boljšo. In prav tega vam iz srca privoščim.

Vse dobro želim in lepo pozdravljam.

Damijana Božič – Močnik, ravnateljica

Cistilna-akcija-Obcina-Medvode-16.-3.-2024-2.pdf

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)